dancy
Broj postova : 1 Join date : 27.05.2013
| Naslov: Prijava za klan pon svi 27, 2013 7:45 am | |
| Ime i prezime: Danijel Lučić Godina: 16 Xfire: dancy266 Nick: dancy Sati: 1.5k - 2k tako nesto.. igram cod od 2007, i prodao sam stari xfire od 1.2k i org key, na ovom xfire-u imam 800h .. ako zelite dat cu vam i stari da provjerite.. imam jaci med skill.. CTF ili SD: SD Org.key: imam, al nije clean, pa ko da ga i nemam xP Head set: iz konzuma Vas razlog pristupanja eXtreme Warriors clanu i takodjer navedite nesto o sebi: pa od kako sam poceo igrat znam da sam cesto igrao na vasim serverima, kvalitetni su i admini su skoro uvijek na serverima tako da nema previse haxora, zelim stec neka nova iskustva, dobro se zabavit, i naravno igrati dobar match, aktivan sam na serverima, kolko tolko, igram kad god stignem, teze malo zbog skole ide.. cesto sam s M@K@-om, frikom i ciletom na serveru.. mislim kolko oni mene znaju to je manje bitno ali mislim da bi mogli potvrdit da sam aktivan, igro sam cb skoro 3 godine, mnogi mi prigovaraju i zale se da imam wh.. nemam, nisam ga nikad ni imao ni ne planiram jer mislim da nije zanimljivo igrati s time.. neznam sta da jos napisem, ako vas nesto zanima, pitajte, recite.. ) | |
|
*eXtreme**J.Lopez*
Broj postova : 220 Join date : 26.03.2013 Age : 31 Lokacija : Slovenia
| Naslov: Re: Prijava za klan pon svi 27, 2013 11:31 am | |
| mlad po godinama to je problem..igraj na nasom SD serveru da vidimo kako igras, javit cemo ti kasnije kako smo odlucili | |
|
*eXtreme**J.Lopez*
Broj postova : 220 Join date : 26.03.2013 Age : 31 Lokacija : Slovenia
| Naslov: Re: Prijava za klan sub lip 22, 2013 3:38 pm | |
| | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Prijava za klan | |
| |
|